Tuvalet raporu

Barış bey sanırım lazımlığa oturmaktan sıkılmaya başladı. Yaklaşık 2 haftadır kakasını sÖylemiyor. Çişi ise çok sıkıştığı zaman son anda sÖylüyor. Kaka mevzunu sadece sabah kalkınca ve akşam yaptığı için çok sorun olmuyor. Popoyu tutmaya başlayınca anlayıp soruyorum ozaman “kakam geldi” diyor. Ama bazen onu da sÖylemeyip altına yaptığı oluyor. Çiş de de ben iyice tecrübelendim. Pipiyi tutmaya başlayıp sağa sola sallanmaya başladı mı tamam. Hemen gidiyoruz lazımlığa. Ama kreşte benim kadar dikkatli olamıyorlar her gün. Bazı gün hiç üstüne yapmamış bazı günde 2 kere altına kaçırmış geliyor eve.

Bunlar sanırım normal şeyler. Hava sıcak olduğu için altına yapmanın onu çok rahatsız etmediğini düşünüyorum. Bu yüzden de eğer eğlenceli birşeyler yapıyorsa lazımlığa gitmeye üşeniyor. Zamanla buda düzelecek. Biz bol bol don ve pantalon kolleksiyonu yaptık tabi bu arada 🙂

This entry was posted on Cuma, Haziran 17th, 2011 at 08:35 and is filed under Günlük. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.