ilk kreş maceramız

Bugün hava çok güzel olunca, kahvaltımızı edip soluğu parkta aldık. Arda ile biraz çimlerde yuvarlandık biraz kedi kovaladık. Tam dÖnüyordukki Tolga dayım aradı. Yiğeninin bize çok yakın yerdeki bir kreşte doğum günü varmış Öğlen ona gelin dedi. Bizde kalktık gittik.

3 yaşında 6-7 çocuk vardı. Pasta kesildi müzikler çalındı, balonlarla oynandı, paraşüt açılıp sallandı falan. Baya cici bir organizasyondu. Ben içeriye ilk girdiğimde çığlık çığlığa bağıran abilerden accık korktum ve beni kucağına alan Öğretmen abladan ayrılıp hemen annemin kollarına gittim. Accık ağladım. Ama sonra müzik başlayıpda etrafta balonlar uçuşunca havaya girdim. Müzikle dans ettim. Pastayı alkışladım, tünel oyunu oynayanlara katılmak istedim ama ezilirim diye annem izin vermedi. Çocuklarla etrafta koşturdum. Arada bi ağzım açık onları seyrettiysemde genelde neşe ile gülüp el çırpıp kendi etrafımda fır dÖndüm. Gene de tedbiri elden bırakmayıp 5 dakkikada bir annem yakınımda mı diye bi gidip dizlerine dokundum sonra tekrar kudurdum. Çok sürmedi yarım saat kadar kaldık orada. Ama eğlendim canım.

Biz sevdik orayı. Ablalar çok güler yüzlü. Hem Tolga dayımın annesi de orayı çok beğeniyoruş. Evimize de yakın. Her halde 1 sene sonra ben de oraya giderim. Belki arada oyun grubu falan olursa onlara da katılabilirim. Denemiş olurum :))

This entry was posted on Cuma, Mart 19th, 2010 at 15:11 and is filed under Günlük. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.