Çişli maceralar

iki gece Önce  BarışÂ  ilk defa bezsiz yattı. Sabah 7:30 da uyandığında kupkuruydu 🙂 Tuvalete oturttum, 10 dk kadar kitap okuyup cilvelendik ama ne çiş nede kaka yapmadı. Tam kaldırdım “ay ayyy” diye diye işedi. O sırada bacakları çapraz yapmış pipiyi tutuyordu. Yavrum çişini tutmaya çalıştı ama tutamadı. Olsun dedim. Yeniden oturttum. Bu sefer çişinin geri kalanı ile kakasını tuvalete yaptı.

Saat 1 e kadar sık sık oturduk tuvalete o sırada bir kere tuvalete bir kerede pantalonuna yapmak sureti ile çiş yaptık. Daha sonra dışarıdaydık. 2 kere pantalonuna ( birinde benimkinede 🙂 1 kere umumi tuvalete, 1 kere de portatif lazımlığına yaptı. Yaklaşık 2 şer saat çişini tutabildi. Bu bizim için baya büyük başarı.

Şu portatif lazımlık olayı çok işimize yaradı. Çünkü umumi tuvaletten çok korktu Barış. Çok gürültü vardı. Kapılar çarpılıyor, sifonlar çekiliyor şu salak el kurutucular çalışıyor, çocuklar ağlıyordu. E doğal olarak çişimizi yapsak da hiç sevmedik o ortamı. Elini bile yıkayamadan çıktık oradan. Daha sonra portatif lazımlığımızı her yerde ulu orta koyup çiş yaptırmaya çalıştık. sadece 1 inde başarılı olduk. Ama olsun 🙂 Resimden de anlaşılacağı gibi her tür rezilliği yaptık 🙂 Oyuncakçıda, kitapçıda, oyun merkezinde arabaların içinde. Her yerde denedik. Tabi bunu yaparken Barışı kapatmaya çalıştık utanmasın diye. Ama sonuç başarılı oldu.

This entry was posted on Cuma, Mayıs 20th, 2011 at 09:05 and is filed under Günlük. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.