Merhaba Dünya!

Yeni doğmuşum, dünyaya ilk bakışlar

Merhaba Millet 🙂

9 aylık zorlu bir yolculuktan sonra işte burdayım 🙂

Bu yolculukta bana eşlik eden başta annem Duygu Meriç’e sonra babam Yıldıray Meriç’e sonsuz teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim 🙂

Ayrıca doktorumuz Sayın Prof.Dr.Cem FIÇICIOÄžLU‘na ve Yeditepe Ãœniversitesi Hastanesi‘nde emeği geçen herkese de ayrı ayrı çok teşekkür ederim 🙂

Cem bey beni bizzat bu dünyaya getirmiş kişidir 🙂 Yoksa aslında ben yerimde rahattım, kalırdım yani 1-2 ay daha 🙂 Ne de olsa ekmek elden su gÖlden rahat içindeydim.. 

Doğumum sonrası beni gÖrmeye gelen, annemi & babamı arayarak tebrik eden, çiçek gÖnderen tüm hayranlarıma da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. 

Hoş geldik efendim.. 

(Aaa kordonu kesmişler.. laynnnn…..)

This entry was posted on Perşembe, Ocak 8th, 2009 at 08:48 and is filed under Doğum. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Merhaba Dünya!”

  1. Duygu Meriç Says:

    Annaa babası site yapmış 🙂
    Anne web tasarımcısı ama bi türlü fırsat vermedi ki Barış bey. Bakalım bilgi girmeme fırsat verecek misin oğlum.

  2. Asli teyzos :) Says:

    Baris senin bu annecin ve babacın var ya..acayip insanlar 🙂 kafaları bir baska calisiyor ne guzel dusunmusler bu web sayfasi isini… bu arada kafanın tasını filan attırırlarsa sen buraya yaz biz ilgileniriz tamam mi? :))