Suçiçeği raporu

ilk günler hiç sorunumuz yoktu sadece kabarcıklar vardı. Suçiçeği 3. gün ve 4. gün en şiddetli günlerini yaşadı. En çok o günlerde dÖküntü oldu ve hafif ateş yaptı. 4. gün saat 3 e kadar halsizlik ve iştah kaybı vardı. Öğlen uyuyup uyandıktan sonra oda bitti. Bir dahada ne ateş ne halsizlik nede iştah kaybı olmadı.  Kabarcıklarda 4. günden sonra çıkmadılar. Şimdi kabukların düşme sürecindeyiz.  Benim anladığım suçiçeğinde kabarcıklar çıktıktan sonra 3. veya 4. gün zor geçiyor onun dışında çok da sıkıntı veren bir hastalık değil. Barış yaralarıyla oynamayan, kabuklarını yolmayan bir çocuk olduğu için mikropta kapmadı kabarcıklar.

Aferin oğluma :))

Tedavi yÖntemleri: Hergün yulafla banyo yaptık, kaşınan yerler losyon sürdük. Ateşini çıktığı 3. günün akşamı  ateş düşürücü verdim ( ki keşke onuda vermeseydim) 3. ve 4. gün gece yatmadan Önce kaşıntı için şurup verdim. Bu şuruplarda pek işe yaramıyorlar. en etkili tedavi ılık su ile yulaf banyosu. Hala her akşam banyo yapmaya devam ediyoruz. Akşam saatlerinde kaşıntı başlıyo banyodan sonra geçiyor ve rahat uyuyor.

This entry was posted on Çarşamba, Şubat 8th, 2012 at 12:45 and is filed under Günlük. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.