Arkadaşlarla ilk piknik

Barış okul arkadaşları ile ilk defa bu kadar uzağa geziye gitti. ÇengelkÖy den servis ile tam 60 çocuk emirgan korusuna pikniğe gittiler. İçim içimi yedi. ” Acaba ne yapıyorlar” diye düşünüp durdum. Biraz endişe ama daha çok benim dışımda birileri ile bu kadar uzakta eğlenirken neler yapıyor diye merak vardı. Hatta Yıldıray a kırk kere ” ya valla bizi gÖrmeyecek, gizli gizli gidip bakalım” diye sÖylendim. Ama neyseki o kabul etmedi :)) “Öz güveni gelişsin bırak çocuğu biraz” dedi. Ben de biliyordum ama işte anneyim yahu genede 🙂

Ve işte Barış beyin ilk Özgür pikniği. Dilek hanımın sÖylediğine gÖre sürekli ağzı kulaklarında koşturup durmuş. Zaten resimlerde de belli. Özellikle sınıf daki kankaları ile baya eğlenmişler. Bir ara bir kız arkadaşı ile ağacın altında kafa kafaya vermiş kıkırdarlarken yakaladım dedi :))

This entry was posted on Cuma, Nisan 27th, 2012 at 13:59 and is filed under Günlük. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.