Doktor kontrolü

Barış bey biraz erkende olsa 2,5 yaş kontrolüne gitti. Herşey yolunda. Sadece kulakta biraz fazla kirimiz varmış okadar. Onuda gliserin damlatarak çÖzeceğiz. Boyu kiloyu flan buraya yaıyorum sonra unutmamak için

Kilo: 13,800 ( Sanırım 1 ay Önce 15 kilo diye yanlış Ölçmüşüz. Çünkü zayıflamadı hiç)
Boy: 93 cm
Kafa: 50 cm ( Ki bence daha fazla çünkü 54 lük şapkalar ancak oluyo kafaya)

Bu arada bir kÖtü haber var ki ben çok üzüldüm. Doktorumuz Hülya Sonugür muayenehanesini kapatıyormuş. Başka bir doktor Önerdi. Ama onun gibi olur mu bilmem. BEn çok güveniyordum. İlk başta çok ters ve çok uçuk gelsede fikirleri, 2 senede aslında ne kadar doğru sÖylediğini gÖrdüm. Bana ” siz artık 2,5 yaşına getirip birazda olsa zor kısmı atlattınız. Artık bundan sonrası daha kolay. Bu yüzden korkmayın.” dedi. Ve bana bir sürü not yazıp verdi. Antibiotik nezaman gereklidir. doktora ne zaman gitmek gerekir. Süt dişleri ne zaman dÖkülür diye. Birde ek bir sürü bilgi. Saolsun çok sevmiştik biz onu. Şimdi onun yerini doldurur umarım tavsiye ettiği doktor. “Arkadaşımdır kendisi, hem insan olarak hemde doktor olarak iyidir” dedi.

This entry was posted on Perşembe, Haziran 9th, 2011 at 08:04 and is filed under Günlük. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

6 Responses to “Doktor kontrolü”

  1. öykü Says:

    Ben Ankara’da olduÄŸum halde Hülya Hanım’ı ve fikirlerini beÄŸeniyor ve takip ediyordum.Çok üzüldüm muayenehanesini kapatacağına.

    Yazınızda okuyunca merak ettim.Ne zaman verilmesi gerekiyormuş antibiyotiklerin?Son tavsiyeleri hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

  2. Tuba Bozacioglu Says:

    Tavsiyeler ( antibiyotik kullanimi) ve ates konusunda bana da tavsiyelerde bulunmustu son muaynemDe, yanlis bir bilgi vermemek adina toparlayip yarin yazarim ben de buraya yorum kismina! Size tavsiye ettigi doktorun ismini vereblrseniz mdmnun olurum!

  3. Figen Maran Says:

    Merhaba,
    Biz de Hulya Hanim’in hastasiydik fakat sorunlu hamileligimden dolayi son muayeneye gidemedik ve ne vedalasabildik ne hdosyamizi alabildik, ne de tavsiye alabildik yeni doktor konusunda, hem de yeni bebegimiz yoldayken. Ben de rica etsem yeni doktorun ismini alabilir miyim. Hem yeni doktorumuz olur hem de belki Hulya Hanim’a ulasabilirim.
    Simdiden cok tesekkurler,
    Sevgiler

  4. Hülya Kara Says:

    Merhaba. Biz de Dr. Hülya ile son görüşmeyi yapamayanlardanız. Önerdiği doktorun adını verebilirmisiniz. Teşekkürler.

  5. senem Says:

    merhaba…ben de onerdigi doktorun adini ve iletisim adresini alabilirsem cok mutlu olacagim. sevgiler.

  6. songul kalkan Says:

    Merhabalar, rica etsem Dr hulya hanimin size Verdi I bilgileri, yazida bahsettiginiz yazdiginiz notlari bizlerle paylasirmisiniz.