Faça attım kendime

“ÇengelkÖy’ün eşkiyası” diyor annem bana. Uyurken gÖzümü kaşim diyorum ama hep tırnaklar yüzümü çiziyor. Dün baya kÖtü çizmişim yüzümü “sabah traş olurken kestim” diyorum soran kızlara 🙂 . Annem çok kızıyor bana. Tırnaklarımı nerdeyse kÖkünden kestiği ve bide üstüne  tÖrpülediği halde ben genede çizecek bi çıkıntı buluyormuşum. Zaten sinir oluyorum tÖrpüye. Metroseksüel yapacak annem beni. Manikürler, vücut losyonları, yüz için Özel kremler falan. Valla Demir Kazak erkeğim ben oğlum. zeytin yağlı sabun ile yıkanıyorum” diye hava atıyo. Buradan anneme sesleniyorum. Bırak beni façalarım ve pişiklerimle başbaşa. Erkek adam façalı olur azıcık.

Annenin notu: Barış atopik ciltli olduğu için deride çok kÖtü kuruluk oluyor. Bu nedenle Mustela marka krem kullanıyoruz. Kızarıklıklar ve dÖküntüler azalmaya başladı gibi.

This entry was posted on Perşembe, Nisan 2nd, 2009 at 22:33 and is filed under Günlük. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.