Gecelere aktık

Dün gece Nahit amcamın nişan yemeğine gittim. Resmi bir yemek dediler bende kravat taktım. Gecenin ortalarında sıkılınca kravatın üstüne kustum ki annem değiştirsin diye. Ne bu canım bÖÖÖle boyunda sevmedim ben bu meredi.

Çok hoş bir ortamdı. ilk Önce gayet elit başladı. Baktım herkez grantuvalet. Cici cici yemek yiyolar. Fasıl falan da var. Ben fasılı sıkıcı buldum biraz kestirim dedim. Eee malum ben Red Hot Chili Peppers severim. Onuda babam dün keşketti. Annem kuafÖre gidince babamla evde yanlız kaldık. Eee karnım acıktı tabi. Babama yanaştım meme versin diye. Aaa baktım onun memeler foss. Başladım ağlamaya. Babam ne yapacağını şaşırdı. Bir ara müzik açtı. Baktım güzel çalıyo çocuklar, uyudum bende. Oradan anladı babam Red Hot Chili Peppers sevdiğimi.

Neyse gecemize dÖnelim. Başta çok elit başlayan yemek, baktım sonradan dağıttı. GÖbek havası çalmaya başladı. Aslında bende gÖbek atayım dedim ama annem beni tuttuğu gibi bebek odasına gÖtürdü. Bu arada İlkay teyzeme çok teşekkür ederim. Arda abi ve bana Özel suit yaptırmış. Kuştüyü yataklar, alt değiştirmeler, oyuncaklar bile vardı odada. Arda ağır abi olduğundan hemen suitine çekildi. Ben ortamlara akmak istedim ama annem izin vermedi. Alçak kadın 😛 Halbuki kızların ilgi odağıydım. Yakışıklı değilim ama sempatikim nede olsa 🙂

Baktım beni suitimden çıkarmıyolar e bende eve gidelim artık dedim. Geceyi isyan çığlıklarım eşliğinde bitirdik.

Nahit amcam ve İlkay teyzeme mutluluklar dilerim 🙂

This entry was posted on Pazar, Mart 22nd, 2009 at 09:34 and is filed under Günlük. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Gecelere aktık”

  1. musti amca Says:

    baris bey’ in blogu zevkle takip edecegiz. yeni episotlari bekliyoruz.

  2. Nahit Amca Says:

    Barış boÅŸver sen anneni biz seninle alemlere akıcaz 🙂 çok güzel olmuÅŸ bu arada blogun merakla yeni maceralarını bekliyorum.